Solucions als problemes del mar

Solucions contra la gran tunelada de plàstic que hi ha

Tota aquesta quantitat de deixalla no es pot permetre ni avui ni mai. Hi ha un estudi que diu que en 2050 hi haurà més plàstics que éssers marítims que existeixen fins aquesta època. Actualment no s’ha posat en marxa un gran canvi per millorar aquesta situació.

Solucions

La solució més efectiva que hem trobat ha sigut la de substituir el plàstic per un altre objecte. Nosaltres vam proposar un material com el ferro per substituir les ampolles d’aigua però és car i molt costós de fabricar, per això hem proposat una idea molt interessant i molt futurista, creada per Skipping Rocks Lab, que és una ampolla amb forma de bombolla que es fabrica amb extractes d’algues marines i la pots menjar i si tires la membrana no passa res, ja que en ser un material orgànic es descompon en un mes.

 

Una altra solució va ser la d’adoctrinar a la gent de què gastar plàstics és perjudicial per a tothom però ningú et farà el cas suficient. Amb excuses com: «no, jo ja no reciclo» o «igualment morirem d’aquí a 5 minuts o cinc anys, qui sap». Aquesta idea és pràcticament impossible.